aprilie 27, 2009

Cum sa iti faci prezentarea afacerii prin videoclipuri

Bookmark and Share

Stiu ca folosesti foarte des YouTube - fie ca iti cauti cantecele preferate , fie ca te intereseaza sa gasesti un film , fie ca pur si simplu vrei sa vezi ceva amuzant. La fel fac si clientii tai.

Utilizatorii sunt fascinati de formatul video. De aceea ar fi pacat sa ai un produs sau un serviciu senzational si sa nu il prezinti in format de film. Este simplu si rapid sa faci un filmulet, iar sfaturile din articolele urmatoare te vor ghida.

Daca vrei sa iti faci o campanie de prezentare prin video este suficient sa inveti cateva lucruri de baza care te ajuta sa tii partea de tehnica sub control. Invata sa iti produci primul filmulet. Dupa asta doar mesajul si imaginatia ta sunt limita! […da, intra-adevar , si raspunsul /feedback-ul primit de la privitori :-)].

In urmatoarele doua articole afli cum sa creezi un filmulet folosind doua metode: o inregistrare digitala video a mesajului si o captare desktop a unei prezentari PowerPoint. Apoi vom crea impreuna un canal YouTube si vom folosi astfel posibilitatile de promovare prezentate in filmuletul de mai sus.

Ca sa fii la curent cu postarile, aboneaza-te la articolele urmatoare prin RSS sau prin email.

Stumble Upon Toolbar
blog comments powered by Disqus
 
Feedback Form