februarie 09, 2009

Cum sa-ti promovezi afacerea gratuit pe internet

Bookmark and Share

 

I-am intrebat adesea pe antreprenori care li se pare a fi cel mai dificil lucru in activitatea lor de zi cu zi. Cele mai frecvente raspunsuri au fost:

  • ‘sa gasesc un canal de distributie ieftin’ – in traducere libera: nu am unde sa imi vand produsele;
  • ‘sa negociez termeni convenabili cu furnizorii’ – sau altfel spus - ‘partenerii de afaceri nu sunt flexibili, si se lucreaza doar cu “lista de preturi”;
  • ‘sa gasesc clienti noi’ – aici nu am nevoie de nici o interpretare.

Care din raspunsuri crezi ca a fost considerat ca avand cele mai importante consecinte asupra existentei afacerii? Exact! ‘sa gasesti clienti noi’.

Stii si tu mai bine decat oricine cat de confuz si uneori neputincios te simti cand cifrele de la contabilitate iti arata ca trebuie sa vinzi mai mult. “Cui? te intrebi? Cum dau de oamenii care sa imi cumpere produsul? Si asta inca rapid”

Solutii pot fi multe. Dar cel mai rapid este sa incepi acum, de aici: de la calculatorul tau. Este cel mai simplu, cel mai ieftin si poate fi punctul de plecare pentru variante mai sofisticate, atunci cand bugetul o sa iti permita.

1. Fa-ti un blog;

2. fa-ti un cont de facebook;

3. fa-ti un cont de twitter;

4. fa-ti un canal de youtube;

5. aboneaza-te la ‘conexiuni de afaceri’ cu adresa ta de email in pareta stanga a articolului, sus.

Acestia sunt primii pasi pe care trebuie sa-i faci ca sa iti gasesti clienti noi, care au nevoie de produsele sau serviciile tale, in fiecare zi.

Daca ti se pare dificil si ai nevoie de ajutor, in urmatoarele zile vei gasi pe ‘conexiuni de afaceri’ un tutorial care sa te ghideze in deschiderea conturilor.

In plus, daca imi trimiti intrebarile in casuta de comentarii de sub fiecare articol, iti raspund garantat.

Impreuna, pentru succesul tau!

Ca sa fii la curent cu postarile, aboneaza-te la articolele urmatoare prin RSS sau prin email.

Stumble Upon Toolbar
blog comments powered by Disqus
 
Feedback Form